28 februari

Ja, då var det sista februari och allt går ju mega fort. Men iallfall är dagens "tema" kärlek.
När ska man hitta kärleken?
Jag har aldrig i hela mitt liv varit kär.
Jag vill ha en kille som tycker om mig för den jag är. En kille som är rolig, som jag trivs med. En kille jag inte behöver tänka på vad jag håller på med hela tiden eller hur jag ser ut.
Så ert tips till er som ska bjuda ut mig.
Bowling = utmärkt. Bowling är tycker jag ett utmärkt ställe att vara på dejt på. Man kan lära känna varann, man har kul tillsammans. Till skillnad från bio där man sitter och stirrar på en duk och man snackar inte ett dugg med varann. Det kanske är mer romantiskt med bio men man kan vänta till det till kankse andra dejten.
HAHA, nu låter jag som en dejting expert men det är jag inte. JAG LOVAR xD

Youtube

Jag som väldigt många andra tycker verliken om Robin Bengtssons röst. I'm just love him, eller iallafall rösten. Den är helt underbar.
Lite fjortis varning på mig där, hahahh men den smällen får jag ta :D

Lyssna och njut.


man kanske borde typ tanka ?

Nu börjar mätaren på moppen visa attt det inte är så mkt bensin kvar. Inte konstigt så mkt jag kör. Just nu sitter jag hemma med sarah och vi har håla till 20 i 2 så vi borde snart köra snart tillbaka till skolan. Nu ska jag säga att det är fredag.
I'm in love with fridays.


Torsdag idag och imon blir det veckans bästa dag!

Ja som sagt är det torsdag idag och denna vecka har typ bara flygit iväg utan att jag har tyckt det varit speciellt jobbigt i skolan. Ett fett plus för det. Ska även påminna alla att på söndag är det redan mars. Det var jo dock ej längesen jag sa att det var februari. Skumt vad tiden går snabbt.
Men en sak jag längtar allra mest till är vår klassresa till Idre. Fy fan vad soft det kommer att bli men nu när sarah har skadat benet så vet jag inte vem jag ska åka med. Men ni som läser bloggen och inte kommenterar tycker jag att ni ska göra det.
Ta er i armen och kommentera försören!

blogglovin

http://www.bloglovin.com/blogg/571295/just-me-?claim=hxaybhvn6kb

Första världskriget.

Idag i skolan så såg vi klart på filmen om första världskriget. Liksom om det första såg hemskt ut vad var inte det andra då? En liten fundering från mig en sånhär torsdag eftermiddag. puss

Dialeker

Vi dikuterade detta idag på svenskan, olika dialekter, språk osv. Det finns inte alls många olika  dialekter om man kollar på tex. nyheterna. Oftast så pratar alla ren svenska utan någon dialekt över huvud taget. Eller jo lite mot sthlmska och man börjar bli lite trött på det nu, eller vad tycker ni ? Jag vill höra en smålänning läsa nyheterna på aktuellt. Eller kanske någon uppåt i landet? Varför inte? Men man får inte glömma att dom kommer vara lika säriösa som de vanliga nyhetsankarna. Man börjar tröttna lite på dom nu.
Så jag tycker att det ska komma lite nya nyhetsankare!




I'm back.

Jag kunde inte hålla mig ifrån bloggen så länge som jag trodde jag skulle göra. Friheten av att inte gå in på datorn blev istället att jag var tvungen att gå in varje dag. Jag kan verkligen inte hålla mig ifån denna platsen jag sitter på nu. Jag älskar datron och jag vill hålla mig uppdaterad om allt.

Men iallfall så ska jag väl säga att hästen har gått från att vara ett odrägligt kräk till att vara helt underbar på bara nån vecka.Jag känner verkligen att den tiden som jag har lagt ner på henne har kommit i belöning nu. Tävlade henne för första gången i söndes och hon skötte sig helt utmärkt. Sen första jörgenträning idag och min underbara häst, gick för en gångs skull som en klippa där.

I skolan är allt som vanligt och vi hade engelska uppsats igår och det kan man ju säga att det gick rent helvete men om jag blir godkänd blir jag nöjd. Fick tillbaka våra spanska prov. G+ Är helt ok för att inte ha pluggat ett skit.

Hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg för jag tänkte uppdatera flera gånger per dag!


Nu är det slut bloggat på ett tag!

Då är detta mitt sista blogginlägg på ett tag och jag börjar smått känna lite frihet. Friheten från att slippa gå in på datorn varje dag och nu ska jag istället försöka förbättra mina betyg och försöka hinna med att umgås med mina vänner lite grann. Hästen kommer vara nummer ett och sen ska man även försöka hitta sig en lite pojk om det finns någon där ute.

Men för dom läsarna jag har så tror jag faktiskt inte att ni kommer dö för att min blogg rinner ut i sanden...
Jag kommer finnas i real life och så en pling om ni vill ses. Jag pallar även inte falska jävla folk som tror dom är ngt.
Kyssochsmek sänglek.

Passa lillebror!

Idag sitter man och passar sin lillebror som är 3 bast och funderar på att sluta med att blogga, bdb och facebook. Man mår bara dåligt när man får kritik och ingen säger ngt sällt, blir bara typ trött på det. Kommer ett till inlägg innan jag slutar för denna gången.

trött som vanligt

Nu sitter man här och håller på att dö så trött man är, ida vill att jag ska hänga med henne till cecce men det lutar nog mot att stanna hemma. Kvällen kommer innefatta plugg och plugget kommer att vara att läsa en bok (y) JAg har även under dagen gått och klippt mig och jag är väl ganska nöjd med resutatet. Nu ska jag äte. Bye bye

wiiiiieeeee!!!!

Kvällen och natten är avverkad och det innebör lite mer än en timmes sömn. Jag pallar inte berätta men det var mest chill och ikväll bör det av till blåkulla.

puss puss

mahahahah

nu sittar man hos ida och ikväll så blir det utgång med ida, cecce och jalle. Heheheh, eller kankse inte. vet itne riktigt men ngt ska vi nog hitta :D nu ska jag chilla satan i det, hej då.


Ida ÄR bäst! <3 Alla ska älska IDA!


( bild på oss) 




sextondefebuari tvåtusennio

Jag vaknade klockan ett av att mamma ringde :P satt hemma och slappade till 3 gick till dagis och hämtade lillebror i brist på annat, sen gick vi till mormor och såg till henne, sen hämta mamma oss vid 5. Käkade omelett vid 7 och sen stack hem till elias för att senare dra till mike. trevlig kväll men soppåse åkning i en backe, fy fan vad det går fort :D hej och svej jag vet att det är ett tråkigt inlägg xD


sorry sorry

men jag hade det trevligt med tjejerna och jag ska inte skylla på dom att jag missa gossip.

gossip girl

FAN FAN FAN, jag missa gossip girl och det programmet är mega bra om man säger det så. Om inte tjejerna skulle kommit idag så skulle det varit söndagsdejting framför tv. Planerna för veckan är bara några inplanerade fika på stan och anton på tisdag, och jo jag ska också klippa mig på onsdag och jag ska nog trffa max på fredag om man kan få lite kontakt med han. vi hörs väl snart igen :) puss puss

mys pys hos mig ikv.

Dagen har varit chill, löshoppade hästapollen i morse, hon gjorde det fint. Sen hem vid 2, sarah smsar vid 4 och vill ses. jag masar mig ut till min moppe och kör och möter henne, vi hade det mys ut och sen körde jag hem. Nu sitter man och vänat på de underbara tjejerna som ska komma, sen ska vi äta pizza och ha det mys här hemma i min hydda. puss <3

gårdagens bilder

                

bilder från igår :)

alla hjätans dag blev en mysig kväll!!!

kvällen tillbringades hos ida med cecce, jalle, sarah och ofc ida. Fota en massa, kolla i slutet av inlägget :) både porr och vanliga xD hahahah men jag blev typ inte bra på en enda:( men nu får ni roa er med att kolla blider (y)

  



  

fler bilder kommer kanske imon :D

ida, mezo, love and light

Sitter hos kära ida nu och vi ska snart äta flyande jacob som jag aldrig ätit :S ida klagar på att hon är jätte hungrig och jag tycker att maten luktar gott (y) senare blir det mezo med sarah och sen ska vi mysa isan på love and light grejen. Vet inte riktikt vad ded är, men jag vill önska er alla en fin alla hjärtans dag <3

hej, jag heter amanda och är dålig på rubriker.

Jag tycker just nu inte om så många grejer, här är en lite på lite av sakerna:
- att det är kallt ute
- att folk har cp damp
- min bobil vill inte funka
- jag har inga nya bilder på mig själv
- moppen har ryck
- ida är inte inloggad på msn.
- det finns ingen som tycker om mig.

Bra saker då:
- hästen är fin, men hjälp av jonna.
- jag sover bra
- att slutat ljuga


LOV

äntligen lov i en vecka och en sak till är att min bror inte kommer vara hemma på hela veckan (y) hihihi men nu ska jag dra till stallet och hitta på skit, hej då

no party

funderar stakt på att typ skita i allt festandet och allt annat skit jag håller på med och börjar leva livet som en vanlig människa, men hur fan ska det gå? typ alla mina vänner festar varje helg och jag får knappt gå utanför dörren längre. Eller så festar jag utan sprit och så. men vet inte om jag kommer klara att motstå det. Ska iallafall försöka ta det lugnt i helgen och mysa med typ sarah på mezo eller ngt sånt. Vi får väl se............

trött

varför ska man alltid vara så trött? jag tycker det bara är onödigt, istället för att ligga hemma och sova så kan men igentligen vara uppe men så kankse man blir ännu tröttare. En liten tanke från mig idag.

Charity Night

Idag orkar ja ginte skriva om min dag utan jag skriver mer om kvällen :) JAg har då befunnit mig på Wallmans salonger för att se en välgörenhetsshow som heter Charity Night.

Detta är Sofia Johansson projektarbete i 4:an och kvällen blev väldigt lyckad. Kvällen började 18,30 med att johan boding sjöng två låtar, sjukt bra. Sen var det Anna-Lena Brudin(mamman i greveholm) som snackade och skämtade om allt typ, plus på henne. Sen var det några som uppträdde steetdance, dåliga like hell. Sen var det ett Helsingborgs band Mary Jane som var uppe på scenen, kan säga tt trummisen var bara lite snygg eller om jag ska vara ärlig mkt snygg. Det var typ kvällen och hälig var den. Nus ska jag dejta min lilla kudde så höres vi imon.

10 febuari

Började lilla skolan kvart i 10 idag med svenska och då skulle vi ha Np igen fast denna gång muntligt. Jag ska göra det imon (y) Lunch efter svenskan, inte så got mat. Sen bild var inne där ca. 5 min sen stack jag. Efter det var det So, fattar fortfarande inte ett dugg. men slutade 15 och stack till stallet vid 4. Hade kaptenen också idag, han var busig. Sen min egna hade allvarliga dampryck. Blev även utbjuden på dejt på lördag iomed att det är alla hjärtans dag men kommer nog tacka nej. Nu får alla en puss av mig

MÅÅÅÅNDDDDDAGGGG

Måndagar tycker inte lilla jag är roliga.

Doktorn i morse klockan 9 gick bra. började 10 med engelska. läste min bok men inte många sidor kan jag säga. typ 4 xD idag så pratade jag mkt kan jag säga. Sen lunch helt ok, och sen så jävlar börjar helvetet. Alla tjatar om det som jag berättade för josse och elias i fredes och jag sa att dom inte skulle säga ngt, så nu tror alla ngt helt annat att jag har typ stulat med nicho men det gjorde vi inte, ååhhhh jag blir så lack. Spanskaprov efter lunchen iallfall, får väl säga att det gick helt ok.efter deft NO och sen stack man till stallet. Fick veta att nova är blockhalt vilket int eär bra. var hemma vid 7 och nu ska jag tröötta mig på ngt annat än denna CP blogg xD 

söndaag

idag är det söndag, vilket är såååå tråkigt. Om en vecka är det lov och jag lääängtar. Den veckan kommer inte jag vara mkt hemma om jag säger det själv. Jag ska nog vara lite modell ngn dag och jag funderar även på att bli blondie veckan som går.

inflamation

har typ fåt inflamation i min fot. Typ kan knappt gå på den :( men man får hoppas att det kan gå över snabbt. Ikväll så har det varit chill inte gjort ett skit. Nu ska jag nog sova för jag sov 2-3 timmar i natt.

festa är livet

Gårdag var lite flummig. Allt började med förkrök hos mig tillsammans men Amanda, Maria the blondie, Kika, Adam och Viktor. Vi hade kul, vissa lite för kul och sedan bar det v till Dk, vi kom inte in på retro för en viss person inte kunde stå på ett ben och en hade glömt legget. Drog tillbaka till knutan och ja, blev lite crom och sedan bakom. Hem och däcka var vad vi gjorde vid 4 tiden. 


bilder sen igår

här kommer bilder från gårdagen.

      

      

klicka på bilder för större.

IDA :)

dagen började med att dra till stallet halv 8 på morgonen sen bar det iväg till hfrk för att man skulle vara funktionär.  Det gick syper enligt mig och jag blev ringmaster. Sen tillbaka till skolan vad 12, spåk, NO slutade 14,50 körde hem. To bussen ner till stan för att träffa annie. mys på mezo. Sen stallet och nu ska man sticka till ida och ha myspys.  Bye

NP

Imorse var det NP i svenska, skrev uppsats. Jag tyckte att det blev bra, hoppas min lärare tycker likadant :) Rast och lunch i 3 timmar vilket var väldigt trevligt. Musik med gustav som suger dase. Blev våldtagen på toan av en viss person. Sen gick jag,viki och anna till syslöjden. Powerwalka dit. Hem, tog bussen till stan, träffa sandra. Mös på knutan. Sen buss till stallet. Händer inte så mkt i helgen utom att ida sa precis att vi skulle festa imon. Får se om jag hänger med. Hejdå hottentottar.

godmorgon.

Nu snönar det igen och buu det tycker jag inte om för då kan man inte köra moppe idag. Kan det inte bara blir sommar liksom? Jag saknar när det var varmt och man slapp ha någon jacka på sig. Visst gör inte du det?
Iaf så är det skola klockan 9 och vi börjar direkt med nationella. För hoppningsvis går det bra men ni kommer ju säkert få höra mer sen :)

moppe-fan

Idag har jag då trillat 2 gånger på moppen och åt två olika håll så nu har jag ont i båda sidorna av kroppen. Envis som jag är kör jag fortfarande i snön xD Iallafall så har redovisningar gott bra och vi fick mkt beröm av både lärare och päronen. Imon är det dags för NP i svenska igen fast vi ska skriva en uppsats denna gång. bäst för mig att det går bra. Jag är rätt duktig att skriva uppsatsen om jag får säga det själv och vi har 3 timmar på oss att skriva så det ska nog gå bra.

Ngt ni saknar i bloggen som ni vill att jag ska skriva? Säg bara till mig.  

Tja hottentottar.

Idag har vi knappt gjort ngt i skolan vi har typ bara förbrett för utställnignen som är om typ nån timme så måste kanske bege mig nu :) men iallafall ska jag uppdatera mer sen

wiiieee,...

_Nu sitter man  i skolan som just nu jag hatar mest av allt men ikväll så är det utställning här på skolan. Hej då

samtal med ida.

Nu sitter man i telefon med ida somvanligt. Våra dagliga samtal börjar bli vädigt dåliga, inte bra inte bra. För övrigt måste jag gå och lägga mig snart för jag är jävligt trött !!!

...

stallet idag var mkt trevligt och vi pratade om typ allt möljigt och bosse vår hovslagare var även med i de flesta diskutionerna. imon så ska det vara utställning på vår skola och det verkar som att det äe många som kommer vara "sjuka" med ikke jag. Jag ska fan vara där :) Nu ska jag återgå till vanliga livet och sitta lite på bdb xD

mahahhaha

Vi har typ precis haft nationella och det gick ju sug om nått. Nu sitter man iaf på bild och jag gör ju inget som vanligt xD Jag är sugen som fan att festa till helgen, ngn som vet nått? :D Planerna för dagen är normala vilket betyder att jag ska dra till hästen sen :) Nu ska jag lyssna lite på läraren. Bye

blåser

fy fan vad det blåser ute, höll nästan att köra omkull när jag körde hem från stallet. Kan det inte sluta blåsa och vara kallt. Vill bara ha sommar nu, snälla kan inte denna sommaren bli den bästa nånsin?



En sommar bild får väl duga :)

dagens klädsel




Dagens klädsel:
Skjorta - Gant
Linne - Soul
Jeans - Crooker


yes :D

Ni kanske har sett att jag har då fått en ny design av ida då :) Skolan idag har varit nice, hade vikarie på engelskan och självklart var det ju cecila som vi hade i 8:an, blev glad som fan iallfall. Börjar blir lite små nervös för nationella i svenska imon. Det är läsförståelse och det är nog ganksa enkelt får jag hoppas. Nu ska jag till på OTH och sen ska jag dra till stallet :D Puss Puss

ny header!

Ny header designad av Ida Blondie Jönsson ! 

Hon e bäst på det mesta, både med sin tekninska förmåga, procce snille och sin ridteknik så kommer denna damen gå långt! Inte bara den nya Einstein utan även en av de bästa vännerna man kan ha! :D ( dock är hon lite glömsk ibland som dels beror på hårfärgen) haha!






hej.

Igår var man på mc i typ 3  timmar på kvällen med mkt trevliga folk. Var väl hemma vid 12 och somnade direkt typ xD hahah. Sen vaknaade man halv 11 i morse för att det var ngt man skulle göra klockan 12 och det var ju att träna. Träningen gick super och min häst är helt underbar. Ikväll funderar jag på att dra på bio. Vem hänger med? :)

febuari

Nu ska jag berätta en sak för er att det är faktiskt den 1 febuari idag och om allt går som jag vill så kommer det att bli lite varmare. Det ska gå så jävla bra på nationella och även på alla andra prov som kommer denna månaden.