Bad update

Jag ber om ursäkt för dåligt uppdataering men jag ahde nmkt att göra igår så jag var inte innte på datorn så mycket. Kvällen igår slutade med blandade resultat. Snefyllor på de flesta. Själv var man helt spik nycker, vilket är ett pluss om man säger så. Tog hand om de som inte kunde hantera sin fylla och vid 12 fick jag skjuss hem av anthalies mamma. Tack. Nu bär det aav till stallet. Senare kommer mer inlägg.

väla med dom snygga.

Har hunnit med en hel del idag. Började med att åka till doktorn. Gick bra. Sen vidare till skolan. Hade SO, kollade konstig film. Idrott, sen stallet gav maud till hästarna. Tillbaka till skolan. Hade musik, sen drog jag hem. Stack till stallet snabbt igen. Hem till Cecce, och vidare mot väla. På väla blev det käk och shopping och en massa skratt. Köpte 2 klänningar från gina, trosor, bh och KOFFEINPILLER. Deni, det har ni inte. Påväg hem från väla blev jag och cecce bemött av en gubbe som tyckte att vi hade det lätt i liver osv. Nu ska jag göra andra saker. Puss på rumpan.

Bilder från väla

     

Längtar till helgen.

Jag längtar så sjukt mycket till helgen då vi ska ha så jävla kul. Fredagen blir till Josse, vi ska ha det bäst. Sen Lördag ska Cecce ha party på Jacob Johannses Hus där jag kommer befinna mig, full som en kråka också säkert. Ni kommer inte vilja träffa mig den kvällen iallafall. På fredag ska man försöka hinna en runda till stan och handla klänningar. Alla dessa kläder. Jag hatar att shoppa. Det är så sjukt tråkigt. Men nu ska jag kila.

Förlåt för dålig update!

Dagen igår var väldigt stressig och hann inte blogga tyvärr. Jag har inte så mycket att säga just nu för jag måste skynda mig till stallet och sen ska jag hitta på ett litet roligt inlägg.

Konstig dag i skolan!

Vår skola är väldigt speciell om man säger så. Alla har blivit helt konstiga. Helt kalla mot varann. Inte samma gamla 9:a som srattade och hade kul varje rast. Nu är vi indelade i extrema grupper och det märks extremt mkt. Det är så jävla jobbigt. Önskar att allt kunde vatt som i 7:an typ. Alla umgicks med alla. Anton fanns kvar. Nu finns inget av den vänskapen kvar som vi har byggt upp i 2 år utan nu är i som olika klasser inom klassen. Helt skumt. Hoppas att vi hittar tillbaka till varann snart.



Klassen i 8:an

Man ska iallafall inte klippa sig på fyllan!

Vaknade klockan 4 av att august och emil kommer instormande på augusts rum där jag och sarah sov. Under käkandet av några bullar från fenix hade dom berättat festen för oss. August hade låtit en kille klippa hans hår och jag kan ju säga att han var ganska packad så ni kan ju tänka ut resultatet själva. Så efter jag hade varit på tävling med hästen fick jag nu göra så allt blev rakt och fint. Ha det

Old times with sarah.

ikväll har det varit chill med sarah i stan. Först blev det en romantisk middag på donken, varav vi käka massor med food. Sen drog vi vidare till mezo där det blev mys med kaffe och kladdkaka. Sen yrade vi runder på stan där vi träffa cecce och jalliballi. Helt sjuka var vi. Drog vi hem hemåt, satt på husan ett tag med en massa galenskaper på vägen. Gick hem till mig och nu sitter vi här på min brors rum och kollar efter hemligheter. Så jävla najs att jag och sarah har hittat tillbaka till våra galenskaper igen!


Orkar inte med att alla personer ska förendra dig.

Jätte många personer som jag känner har förändrat sig jätte mkt på sista tiden. Vet inte vilka man kan lita på längre. Vet inte om dom bara "låsas" att tycka mig elelr om de tycker om mig. Jag vet många som har snackat skit bakom rygegn på mig. De "vänner" som gör så mot mig kan bara dra åt långt åt helvete. Jag är inne i en period som jag inte litar på någon. Det ända jag vill ha är äkta vänner men kommer det någonsin hända?

Päronen pressar mig och jag håller på att dö.

Mina päron håller på hela tiden och tjatar om läxor, prov osv. men wtf jag kan faktiskt klara det själv och mina lärare har koll på mig. Min bror som hade super lätt för skolan gick ut med 7 MVG om jag inte har helt fel för mig och jag kommer inte gå ut med ett enda. Jag kommer knappt fixa att gå ut med 7 VG för skolan och jag är inte bästa vänner. Jag skyller det mesta på mina lärare som är helt cp men jag tar ändå åt mig lite själv. Mitt mål när jag går ut 9:an är väl iallfall få över 200 poäng.
Gymnasiet, hur ska jag klara det? Jag får väl gå på praktiska eller typ IV. Jag vill gå en vanligt samhällslinje. För samhälle är en bred utbildning och jag kan typ börja jobba direkt när jag gått ut gymnasiet. Det var skönt att skriva av sig lite.

Ett fett IG

Mitt feta IG fick jag idag. Är inte ett dugg överraskad. Jag plugga hela kvällen igår och imorse i en och halv timme. Ändå inget som slank in i min dumma hjärna. Jag blir så sur på mig själv. Varför plugga mna inte hela lovet? Varför ska man alltid vara i sista sekund. Men iallafall är det omprov nästa vecka. Ingen IG-varning iallafall och det kommer jag nog heller inte få. Men nu ska jag dra till stallet. uppdaterar ikväll igen.


Kvarsittning och massa plugg!

Nu så här lagom av mitten av teminen så kommer alla prov och läxor. Har ett fete stort SO prov till imorgon och kan ingeting. Sen massor med läxor som jag absolut inte har lust att göra. In lämningar har jag också. Denna vecka kommer inte innefatta mkt sömn. Imorgon ska jag upp halv 6 för att fodra hästarna sen till skolan halv 8 för att sitta av min kvarsittnig. 1 timme och 25 minuter har jag samlat ihop. Not good. Mamma var heller inte så glad när jag sa det. Men nu ska man ta sig där back och försöka plugga för vill helst inte få ett ig till.

CIAO <3

BTW - så tycker jag om dig <3



vill du ha fler läsare på din blogg?

Lite fler läsare på sin blogg sulle inte varit helt fel eller hur? Klicka här och läs instuktionerna så kan du få upp till en miljon gratis läsare.


Nice dag som satan.

Skola idag, började 10 försov mig till halv 11 och var i skolan 11 typ, men jag lyckas att slingra mig ur kvarsittnig :D Hade engelska i 40 min och sen lunch, LASAGNE. Efter det spåk i en timme sen slutade vi. Stack till hästen och hon var fin idag. Hem och "plugga" sen ut med älskade vännerna och stod och försökte förklara för en en skum kille att han var på rätt ställe. Sen bar det hemåt vid 11 och nu sitter man här. Ska även säga att jag är ledig imon. WIIIEE :D

Problem

Vi alla har problem, eller hur? Det kan ju inte finnas en enda männika på hela jorden som inte har ngt problem med något. Ja mina egna problem är väl skolan och med några personer. Det bästa man kan göra är väl att prata om det / med den personen osv.

Vasaloppet!

Idag gick det av staplen och någon daniel vann om jag inte har het fel för mig. Jag känner faktiskt en som var med där men jag tror inte han orkade ända fram till mål. Jag måste höra hur det gick för han. Ringer han imon. Han hade det som projektarbete i 3:an nu och han var helt otränad innan han förstod att han kankse skulle börja springa lite. Men är det bara jag som tycker Vasaloppen är överskattat? Alla tjatar om det hela tiden. Helt skumt men iallfall så är det bara 4 veckor kvar idag till jag och min kära klass ska till Idre och åka skidor. Puss på det.



söndag, vilket betyder skola imon.

Ja då var det söndag och imon är det skola. Tisdag studiedag, sova satan i det . Dagen har varit soft och ikväll ska jag träffa sandra, I think. Mitt brännsår på handen ser just nu väldigt konstigt ut och jag har ont i det. Hoppas bara inte på att det blir infekteat. Men nu ska jag kolla på OTH och sen GG :D bye bye

ute!!

Har precis varit ute med mina älsklingar. Kul har vi iallafall. Hihih :$

men iaf så har det varit en ganska okej dag. Stack till stallet vid tolv hemma halv 4. Göra vid sig och så sen hfrk för att titta på show. Mkt bra jobbat girls och alla andra medverkande :) Sen hem vid 8, käka sen ut vid 10 idag med mina älsklingar <3 Puss och smek på dom.