Gymnasiet...

En ny klass, nya möjigheter, nya kompisar.
Ja då har man börjat gymnasiet på skolstaden nicolai. Precis varit i två dagar på läger och det har varit roligt, fast jag och smale gick vilse i skogen så vi var ute på promenad i 1,5 timme. Klassen består av mest blattar om jag säger så,  vi är 6 svenskar och resten battar och det är 28 pers i klassen. Gillar klassen ändå men har en liten tanke på att byta till handel. 
Idag har det varit en sån extrem dag att jag har funderat starkt att sälja min häst då jag inte alls har något intresse kvar. Vet inte varför men ska nog faktiskt lägga ut en annons på henne och så får jag se om någon vill ha henne.
Men nu måste jag kila.
HEJDÅ!!!


LUDDE

Förlåt att jag inte skrev igår men det var så att jag var och sa hejdå till min älskade ex klasskamrat ludde. Han ska nämligen börja plugga uppe i sunne och det tycker inte jag är okej. Han kommer man sakna massor och nästa gång han är nere i helsingborg är inte förän till jul och då ska vi se om vi kan fixa en klassfest eller vad tycker ni?

Både igår och idag har jag vaknat alledes försent och det är inte bra. Jag tycker inte det är okej. Jag måste börja gå upp klockan 9 varje dag. Men imon måste jag ändå gå upp klockan 8 för att jag ska släppa ut hästarna. Jag måste även ner en runda på stan och kolla på kalender och block och sånna saker till skolstarten då.
Men nu ska jag kolla lite tv sen blir det stallet som gäller. Pusshej

Sommarlovet är snart slut!

klockan är nu 10 minuter innan midnatt och när klockan blir över 00,00 så är det bara en vecka kvar av sommarlovet. Jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget detta sommarlov. Jag saknar även min gamla klass jätte mycket och tänk att det aldrig kommer bli vi igen. Den klassen har man gått i tre år tillsammans och vissa i tillochmed 5 år. Helt sjukt att vi aldrig kommer vara en klass igen. Jag är glad över att vi har kommit så nära varann men vi har gått igenom det man aboult inte tror ska hända, ett dödsfall. När Anton dog så bara allt tog stopp men som tur är har man haft er med sin hela tiden. För ni är dom som vet hur det känns.

Idag har jag sovit alledes för länge och imon ska jag upp klockan 8 har jag besämmt, även om jag inte tror att det ska hända.
Nu ska jag gå och lägga mig och kolla lite tv. Puss


Anton Håkansson, 930823-080624

inget bloggade på ett tag var det ja.

Nu kände jag att allt gick överstyr och jag bara la av med bloggandet, detta accepterar jag inte. Så nu ska jag ta tag i detta igen och göra det jag faktiskt tycker om. Blogga är fakiskt ganska kul.

Detta ska förbättras:
Ny design då den gamla suger.
Jag ska upptadera minst en gång per dag.

Detta har hänt på sistonde.
Jag går på denhär pulverdieten och det går väl inte så bra. Har bara gått ner 2 kg men det är väl något. Hoppas på typ 2 kg till innan jag börjar skolan. Jag tränar väldig mycket och det funkar helt utmärkt . Tycker att det börjar bli lite kul nu också.

Jag och mamma har flyttat så det är bye bye tyringegatan och hej till husensjövägen som vi flyttar till om cirka en månad. Tills dess bor jag hemma hos pappa och mamma bor hos mormor. Jag saknar lägenheten på tyringegatan för att där fanns ju en snygg kille, haha. Men jag får väl hitta någon annan snygging. 

Även skolan börjar snart och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så sugen på att börja plugga igen. Nu känns det bara som att jag inte gör någót och bara tar det lugnt. Äntligen ska jag plugga något som jag tror jag kommer tycka om. 

Även min fina mppe blev snodd för ett tag sen och den var väl lite sorligt men nu har jag fått en ny och den går mycket snabbare. 

Nu ska jag dejta kudden.
Puss. Godnatt