huvudvärk.

Nu sitter man med huvudvärk idag igen. Vad fan ska det vara bra för att ha huvudvärk. Det suger rent ut sagt.

skola

Ja nu sitter man på NO och jobbar med vårat projek som ska redovisas på onsdag.  Josse har gjort allting så jag och elias behöver inte göra ngt vilket som är nice. Ett stort tack till henne iallfall. Nu ska jag återgå tll mitt arbete.

Godmorgon.

Då var det morgon igen, igår kväll läste jag faktiskt början av en bok som jag måste läsa och jag hatar det. Men iallafall så vaknar jag klockan 6 av att mamma står och kollar på mig. Somnade om lika snabbt igen. Gick upp nu vid 9, duschade och nu ska man hitta kläder man kan ha till skolan. Hej svej

HEJ !

Fy fan vad jag är trött på livet just nu, känns liksom som ingen bryr sig om en och så. Men iallafall ska jag ju inte bara om sånna grejer har jag bestämmt dag för det gör jag ngn annan dag :)

Skola klockan 9, kom försent, ops men moppen hade damp när jag skulle köra och så körde jag lite sent. Sen var det idrottt som jag och sarah inte pallade vara med på så vi stack till biblan med elias och lånade en engelska bok. Elias och jag vi satt och spelade fia med knuff men vem som vann ska vi prata om. Sen lunch, käka på max - onyttingt som fan iallafall. Sen tillbaka till skolan där vi skulle ha musik med en ny lärare som var helt konstig. Sen syslöjd som är så jävla tråkigt. Körde hem, lämnade moppen, tog bussen ner i stan med sarah. Hon stack till stallet och jag stck vidare för att träffa sandra. Träffade henne i kankse en kvart sen drog även jag till stallet. Nu sitter man här och väntar på snadra igen : Nu plingar det. Ciao

bilder på shakira och jag

        

kommentera gärna (a)

men tjena :D

Dagen i skolan har varigt tråkig utom att jag tycker att de små 7:orna är alltid lika trevliga mot mig :) Var i stallet på lunchen och gav mat. Ja sen har jag även hunnit med hfrk idag. Trevligt trevligt. Det är så sjukt skönt nu när man kan köra var man känner för det. Fast det är så sjukt kallt på kvällarna. nästa inlägg kommer lite bilder på hästen :)

väla.

Ja, vi hade då SO efter bliden och jag fattade inte ett jävla skit och det var nog inte så många som gjorde det. Vår nya bögiga lärare är helt cp och pratar grymt snabbt plus att han inte kan skriva. Iaf så stack jag och josse till väla efter skolan och jag köpte ett par vita knästrumpor och ett bra trosor. Sen körade man direkt till stallet eller nä man hann med en runda hos josse innan också. Sen stack jag till stallet och då hade ju en viss IDA JÖNSSON glömt att ta in hästarna men sån tur som jag har hade hanna redan tagit in min hästapolle. Körde hem vid kvart eller 8 eller ngt sånt. Nu sitter man och lyssnar på härlig musik som man fick av brossan igår. Puss


SSSSKKKKOOOLLLAAA

Vaknade klockan 9 typ, började kvart i 10. Slängde mig n i duschen och tog på mig kläder, och idag fick man även ha lite smink på sig. Körde till skolan i fullfart med CP moppen som bara vill starta när den har lust. Var i skolan exakt kvart i så jag hann inte äta frukost. Började med svenska och vi gick igenom ngt till NP, får hoppas att det går bra :D Sen var det ingen god lunch Nu sitter man på bild och sen ska vi ha svenska. Skriver mer ikväll. SEE YOU.

nice iaf

Nice dag som fan idag. Släppte ut shakira och larett imorse, hann inte några fler. stack till skolan, börjarde med engelska vilket är tråkigt. sen var det lunch och sen språkval-spanska. och efter det var det no. ala lektioner var jävligt nice och softa och jag gjorde typ inte ett skit.
Josse ring mig när du ser detta :)

BLÖÖÖÖ

Ja, nu är det såhär att den kommentaren jag får väldigt ofta är, du är förliten. Jag är faktiskt 15 år så så liten är jag inte. Tycker ni verkligen att jag är så liten? Ni har också varit såhär små en gång i tiden, tänk på det nästa gång :D


Hej alla läsare !

Idag så har det inte hönt så mkt och det har varit skönt. Stack till hästapollen vid halv 2 eller ngt sånt och kom nästan precis hem. Jag ska tacka för alla kommentarer om texten om Anton. Allt som står i den menar jag verkligen. Men nu ska jag nog ut och springa en runda och ikväll blir det nog ida.
/ Amanda


Anton Håkansson

Anton, är eller kanske rättare sagt var en väldigt god vän åt mig. Han körde moped en dag för att han skulle träffa två andra tjejer och han hade även en annan vän med dig. Han körde ner i en backe, i vallåka i en ganska hög hastiget. Tyvärr krockade han in i en bil i en sväng i slutet av backen. Han dog senare den dagen av inre blödningar. Det kom för oss alla som en chock och man trodde inte att detta skulle hända. Nu lever vi endast med våra minnen med han och jag tänker extra mycket på allt man hitta på med han i skolan. Han gick i min klass och var klassen clown som vi nu inte har på samma sätt. Vi försöker vara glada men ibland går det bara inte och då har man dom i klassen som hjälper en. Vi har kommit mkt nära varann i klassen och det är synd att just ett dödsfall ska göra att vi blir bättre vänner. Vi i klassen har förra terminen haft en väldigt svår period och det var mycket tårar men ändå mkt glädje.
Det var många som kände Anton och vi alla känner ett stort hål i hjärtat. En pusselbit är borta
Jag skänker en omtänksam tanke till hans familj, elin, peter och susanne. Ni är dom som har det svårast. Ni förlorade en son, en bror och jag kan tänka mig att han även var en glad och underbar person hemma som han var i skolan.
Detta var 7 månader sen detta hände och Anton blev bara 14 år gammal.
Ta hand om dina vänner och njut av varje minut du har dom för en dag kan dom bara försvinna.
Jag saknar Anton varje dag och den känslan kommer nog aldrig försvinna.

930923 -080624
Anton Håkansson




lördag 26 januari

Idag är det då lördag, stack fört till stallet vid 11 och fixa allt och sånt där. Idag kunde man ju äntligen köra moppe som är väldigt najs tycker jag, men lite kallt. Red en runda idag fast hon har stått nu i 4 dagar så det blev en lugn runda. Ska rida imon och då blir det nog lite mer träning. Stack hem och käkade mc, mums på det fast jävligt onyttingt. Skulle ju gå ner i vikt detta året, har inte blivit så lyckat. Var en runda hos sandra också. Nu ska man snart till stallet igen och ge hästarna mat. Sen kanske ska man dra till carl och vara social inatt. See you.

Tja kvällssläsare!

Äntligen sitter man i lugn och ro framför datorn vilket man inte har gjort på hela dagen. Började dagen klockan 7 med att släppa ut hästarna och sen bar det av till skolan. Kunde inte köra idag för det var snö ute som ni kanske märkt. Men iallafall så var jag i skolan klockan 8 och jag började inte förrän 10, lite drygt att sitta och vänta men med lite roliga folk och frukost så blev det kul. No var den första lektionen och då har vi gjort vår redovisning nu, hoppas vi får bra på det - ett VG skulle sitta fint. Sen lunch, efter det språk, börjar ju faktiskt efter 3 år fatta lite spanska, hahah. Sen var det matte och en väldigt rolig såndan. Stack ner en rundra till stan och sen vidare till stallet. Nu ska jag kolla tv, återkommer kankse mer sen.


Gymnasieval

Tja alla trogna läsare!
DAgen började klockn 9 med SO, som var jävligt soft idag, Gjorde inte ett skit, eller jo jag satt inne på bdb, hahah. Sen var det idrott. Vi hade kick n' box vilket faktskit jag tyckte var skit kul. Fast han tränaren var lite läskig. sen körde pappa mig till stallet. Gav mat till hästarna sen tillbaka till skolan igen. Nästa lektion på schemat var musik och vi hade ljudteknik. Sen var det slöld och jag gjorde klart min tröja. Sen bar det av ner till stan för att träffa ida i typ en kvart. Fikade en snabbis på Waynes.

Sen skulle man på gymnasiebesök på både olympia och nic. Nu har jag bestämt mig och jag ska välja nic sam-ekonomi vilket jag tror kommer passa mig ganska bra. Nu ska man bara prata med mamma så hon är nöjd med mitt val. Men jag är ändå lite inne på olympia SPSP. åååhhhh jag vet inte vad jag ska välja. Nu blir det ett jävligt långt inlägg märkte jag, förlåt för det.

See you
Amanda

Grattis Sarah.

Grattis Sarah på födelsedagen. Idag fyller hon 16 år och det betyder att hon äntligen får börja övningsköra och vilken dag tror du att hon väljer att gå den kusen man måste gå, jo just idag på sin födelsedag :s hon är lite skum, hahahha men jag tycker om henne ändå.

Wiiee.

Idag har jag varit så jävla glad, vet inte varför men det är ju faktiskt bra. Började med engelska idag och jag som är så bra på engelska skulle arugmentera, slutade med att man endast sa ett par meningar, Senfick vi håla för det var ingen simning, wiiee och då stack jag och sarah till sandra och snacka till med henne. Sen var det lång lektion i matte, väldigt segt. Sen svenska, skrev inbjudan till vår utställning. Stack hem käka, sen stallet och nu sitter man är. Vi ses

Nice dag iaf

Skolan började kvart i 10 idag och det var svenska som stod först på schemat. På svenskan spelade vi in en film och det kan jag ju bara säga att ingen vill se, hahah. Efter svenskan var det lunch och sen var det bild. Chill på bilden iaf :) Efter det var det SO och gjorde abrolut inte någoting den kvarten jag var där. Sen bar det av till ishallen med Ida och man kan ju säga att killarna tyckte om oss när vi åkte. Liksom alla stod på rad för att få en puss typ, hur många fick en. NADA. Sen var det stallet och Cp-hästen och nu ska man söka till gymnasium. Skriver snart igen

skola.

Nu sitter man i skolan och chillar på bilden, som vanligt då alltså. Här kommer en fin bild josse har tagit.


Matte.

Nu sitter man och pluggar matte vilket är sådär kul om jag får säga det själv, imon bär det av till skolan och då ska jag träffa alla underbara personer som jag tycker om, blir nog även en runda till ishallen för att hälsa på ida och hennes klass. Men nu ska jag kolla tv och sen dejta kudden.



Ni ser inte faciet va? :P (A) hahah

En sak glömde jag

Jag glömde att skriva i förra inlägget att jag tycker att ida är den
största tönten genom tiderna och här kommen en porrig bild på henne.


förlåt.

Nu ska jag säga förlåt till alla som jag brukar kalla tönt, för det gör jag ganska ofta har jag kommit på men jag tycker om det utrycket så att jag tror inte att ni kommer slippa undan det. Men ifall jag säger det till dig så ta inte illa upp, hahah

19 januari

Hemma från skolan idag då, endast pappa som är och jobbar, resten är hemma. Mår faktiskt bättre idag och tror att det blir skolan imon. Nu kollar man på Gilmore Girls som jag tycker är så sjukt jävla bra (y) Ska nog försöka äta ngt idag och hoppas att det stannar i lilla magen. Hejsvej

Sjuk

Ja, då har även jag gått och blivit sjuk. Typ ont överallt och kan inte käka för då kommer det i retur. Storebror och mamma är likadana. För er som har försökt få tag i mig och inte lyckats så har mobilen allvarliga damp ryck idag.

My day today

Var och hämtade och lastade in hö i morse och det är som ett jävla träningspass. Sen hem, käka mc, mums på det. Sen bar det av till stallet igen för att rida och hon var fin idag. Hem och käka paj, och nu har man precis kollat på film. Man sitter även och bölar för filmen väckte många minnen.


Bild på hästen o jag

SORRY

Glömde säga igår att jag tyckte anna var söt i platt hår igår och hon borde ha det oftare.
Vakade av att mamma skrek på mig och nu skriker hon igen så måste dra, SEEYOU

Dålig på rubriker eller? :P haahh

Vaknade halv 8 i morse, stack till stallet direkt, släppte ut hästarna.
Körde tillbaka hem, byta om, stack till skolan halv 10. började 10 med NO som vi barade kolla film på.
Sen var det lunch, efter det språkval och sen matte, slutade 14,30
Sen bar det av till stallet igen och nu sitter man här och töntar sig igen :D
och du som ville fika med mig, det är bara sms:a mig :)

vanlig dag.

ja det har vanlig dag idag. utom att moppe-fan ville inte starta på mcdonals, haha. Så fick be om hjälp, pinsamt. Nu sitte rman ovh pratar i tele med ida och ska snart plugga. orkar inte skriva mer idag.

moppe

Nu idag så får jag ju äntligen köra moppe vilket jag är jävligt glad för. Nu kan jag komma var som helst, när som helst. Jag kommer slippa få ta bussen till stallet vilket är väldigt skönt men ändå väldigt soligt för att nu kommer man inte få träffa de underbara människor man brukar träffa i stan. Så ifall nådon vill fika någon dag får ni säga till :)

födelsedag.

Idag då som alla vet så fyller jag år.
Hihii, vissa personer har glömt bort men det får man tåla :P hahahha.
Haft en underbar dag iallafall, och tack alla som gör mitt liv underbart.


foto.

Här kommer lite foto jag och ida tog idag :)



              

pepp pepp

Nu jävlar börjar jag bli pepp till imon för er som inte vet så fyller jag år då :) Jippie. Grattis till mig iallafall :D Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag nog göra ngt annat, hahah.

Mys på Waynes

Skolan idag har varit faktiskt ganska kul, började med Sv men helena hade lite damp på klassen, hahha. Sen var lunch, soppa stod det på matsedlen, blev knäckebröd och pizzasallad. Efter maten var det bild, sen SO. På So:n spelade vi inte hädelsen till vårat projekt och det gick sådär om man säger så. Sen drog jag ner i stan och fika med Ida på Waynes, mys på det :* Stack hem till Ida sen och fotade lite bilder, kommer senare. Nu ska man plugga Svenska och skriva en krönika.

skola.

Vaknade nästan precis och ska snart springa iväg till skolan. Kommer nog få utskällning av helena, hahah men det kan jag tåla. Nä nnu måste jag springa. Hej så

sleeptime!

Ja nu börjar ögonen sakta släckas och det betyder nog att jag ska hoppa ner i sägen och dejta kudden lite. Det blir nog OTH idag också. Hihi, jag vet jag är dum (a)

Ida, brukar du ha 3 inlägg per dag ? :P hahahh jag har minst ett iallafall. Du har ibland noll.

See yaa losers.

Förlåt Ida.

Förlåt ida att jag inte har uppdaterat men jag har faktist en häst att ta hand om, hahha.
Igår kväll hade jag OTH maraton med mig själv och idag blir det typ Gilmore Girls. Bland annat vaknade jag 9 i morse av att marcel hade inget att göra på tågen. Hopp i duschen var det och sen sminka sig till skolan. Dagen i skolan var jävligt tråkig. Stack till stallet efter skolan men det blev en liten runda på mc även, hahah. Nu sitter man här som vanligt och ska tigga pengar av mamma snart. Hej svej trogna läsare.

Jag saknar....

Ja, det är mkt jag saknar.
Jag saknar bland annat anton, men det får jag berätta senare.
Jag saknar även simningen.
Jag var alltid så glad då och nu är allt bara skit som vanligt.
Simningen gjorde så att man tänkte på något annat.
Men en sak som jag inte saknar det är alla träningarna jag hade ont.
De träningarna som var ganska många var jävligt hemska.
Men de träningarna och tävlingarna jag inte hade ont var faktisk helt underbara. Även om jag inte ville erkänna det då, så gör jag det nu. Jag kanske till o med kan försöka igen. Träna igen. För när vi simmar med skola, tycker jag att det är ganksa kul. Återuppta simningen? Vi får se.


Bild från träningsläger 2006

CAMP ROCK MED GODIS

Ja nu har man även kollat på film och käkat godis som var väldigt gott idag. Filmen var väl lite sådär men man kan ju faktist inte motstå Jonas Brothers och musiken är ju även ganska huffsad så jag står väl ut mer än val. Nu ska man nog dejta kudden eller kanske inte för att jag och ida skulle lana idag, hahah. På tal om Ida så har även hon utegångsförbud nu, var bara tvungen att säga det. Hej då, mer kommer sen


DAMP.

Nu sitter man framför en dumburk igen och jag har valt att sluta lägga in bilder på bilddagboken för att alla folk tycker ändå att ajg är en jävla idiot som inte kan vara normal, så i fortsättningen kommer jag endast att blogg. Eller som jag känner nu kommer det endast hända. Jag har redan varit i stallet idag. Hästis var fin idag. Jag och jalli ska tävla dressyr den 1 febuari kom vi på idag, hahah och vi med våra hopphästar. Men nu ska jag städa. Hejsvej

Ska även berätta att cecce har extra mkt damp idag. hahah

let's dance

Nu sitter man och glor på Let's dance vilket betyder att jag inte har så roligt. Har även krängt massa popcorn som var gott.


skola.

Idag började skolan och jag hade faktiskt ganska trevligt tills min lärare sa att vi skulle få nytt schema och det nya kan suga bajs. efter skolan blev det stallet direkt och nu sitter man här och ska snart fjäska lite för mamma :)

väla.



Detta var det man handlade:

tjocktröja från Saint & Montals
jeans från crocker
2 tröjor från levis
leggings från gina
mascara från loréal

I'm back

Nu är jag tillbaka i mitt bloggande. Under mitt utegångsförbud har jag lyckats komma ut ändå och jag har hunnit med att vara på väla och handlat en del saker. Bild kommer :) Ja, annars så har jag blivit sjuk igen med feber and so on. Är nästan frisk och det blir skola imorgon vilket jag är ganksa pepp för, hahah men det kommer jag nog inte säga efter imorgon. ha det gött

nestängd :/

Bloggen kommer att vara nerstäng i en vecka på grund av datorförbud.

movietime.

Det var då Ida som skrev förra inläggen och hon är ju självklart en trogen läsare så som du också är :) hahah. men Ida ska fixa så att det blir lite snyggare här på sida men nu ska jag mysa ner i min säg och kolla på Dodgeboll som går på 3:an. See yaa.

Amanda.

Tja Amandas bästa polare här ;) haha skämt och sido , men amanda är en riktigt finurlig vän ! Som super sig sig full var och varannan dag och av ngn konstig anledning stöter på mig :O haha 
aja
Ha det bra 

kyssochsmektunglek!

från idisen 

amanda.

Nu är jag glad. Har precis fått tillbaka min dato från lagning så nu kommer det komma massor med inlägg :) hahha men annars så funkar allt bra, eller si sådär. Men vi ses väl kankse någon dag :)

amanda.

Lyckad kväll kan jag säga att det va. Eller kanske inte :/ Den börja bra hos cecce med middag och krök. Trevigt som fan var det :) Träffa några killar som bara jag tyckte var kul, hhaha. Jag kan ju faktist intyga att jag drack nog lite för mkt alkohol igår :) Men men vid 12 tog vi taxi ner i stan där sandra från småland däcka i bilen, och det slutade med att jag fick betala taxin :/ DEn var firade 12-slaget med var calle, marcus och johan vilket var trevligt :) Timmarna efteråt är dock lite suddigt. Vet iallafall att jag slutade hemma vid fyra tiden och då var man full som en gurka så nu sitter man här med utegångsförbud till man är 30 typ :P hahhaha. Ciao