sommaren här!

Ja, nu får man väl säga att sommaren har kommit. Blev inget sova i stallet inatt och inte heller något föl var där i morse. Jag tillbringade min natt hos lilla cecce, eller liten kan jag ju inte kalla henne, hon är ju faktiskt hela 19 bast och arbetslös. Inatt kollade vi på Patrik 1,5 och det filmen kan jag rekomendera om ni inte redan sett den. Jag var väl hemma vid 8 i morse, körde då till stallet direkt för att släppa ut hästarna. Stack hem och tog det lungt och åt frukost. Sen vid 12 eller nått sånt drog jag ut till påarp där jag träffa casper, sammy och andy och som hängde med mig till graven för att lämna blommor.

Idag är det ju ett år sen Anton Håkansson dog och jag tycker fortfarande att det är så overkligt men på ett sätt har man fattat det och på ett annat inte. Det har varit så tomt utan han nu i 9:an och de flesta i klassen har saknat han så sjukt mycket.

Efter jag hade varit hos Anton så gick vi till tåget i en fruktansvärd värme. Innan tåget kom så ska man ju köpa bilijett men den jävla biljettatumaten fungerade inte så jag fick åka gratis, jipppiiiee! Väl hemma så sätter jag mig och solar i trädgården men det var för varmt så jag gick in igen. Nu ska jag snart dra till min kära häst igen och pussa massor på henne.
Ciao



sova i stallet!

I tillbringade jag min kväll ute i en hästhage med underbara vänner som betyder mycket för mig. Vi grillade, spelade kubb och lekte andra lekar. Vi fick njuta av en fin solnedgång. Jag får ju säga att natten inte var så värst skönt då jag mest hade ont i magen och ryggen. Vaknade ett flertal gånger under natten och vid 9 tiden fick hästarna gå ut. Sen gick jag och la mig brevid cecce igen och vi sov till typ 12, myssss. Då städade vi och vi hade även ett litet disco för att vi väntade på lite mat. Maten blev levererad undefär vid 2 och då det blev en inte så god hamburgertallrik och detta var då vår frulle. Senare gick vi ut och sola lite, väldigt skööönt. Sen blev jag hämtad av min kära lilla mamma och då drog vi ut till väla och sen hem. Nu ligger jag här, trött som få och väntar på att bli hämtad av det kära folket då vi även inatt ska sova i stallet. Vi hörs imon. pusssssssssaaaaaaarrrr



wiiie!

Jag såg nu att det hade funkat att lägga upp inlägg vilket är nice. Nu sitter jag med datorn i knäet och kollar Scarred på MTV. Det är ett helt sjukt program. Helgen har väl inte varit så rolig då jag har besökt sjukhuset och dom sa att jag hade halsfluss. Det betyder att jag inte får gå ut på kvällarna eller nått sånt, jag får inte ens rida min egna häst. Jonna red henne idag och det gick jätte bra. Imorgon ska Sarah rida henne och förhoppningsvis får jag rida henne själv på tisdag och sen på lördag åker hon på bete. På lördagkväll ska jag nog upp till hanna och steffie i syugan och ha det mysigt och sånt. Sen så har jag väl inget mer att säga. Puss

bloggen har damp

bloggen har haft damp de senaste dagarna så jag har inte kunnat blogg så nu ska jag se om det funkar nu då?


sova!

man kan ju säga att jag har sovit ett tag nu, vaknade för undefär en timme sen och det har varit skönt att sova. Jag hade 4 nya medelanden på den ena mobilen och på den andra var det 5 sms och 2 missade samtal. Fattar dom inte att jag vill sova eller, skämt o sido. Jag tror även att jag börjar bli kär eller nej jag kan inte bli kär, jag börjar nog tycka om en kille. puss på han :* nu ska jag iväg och hämta albin och sen ska vi åka och kolla på ett hus, nice va? Efter visningen ska vi åka direkt till stallet, bloggar när jag kommer hem igen. Ciao!!!


moppegänget jadå!

Drog till stallet vid 5 eller ngt sånt. hemma vid 7 och åt. På menyn stod det pannkakor, gott. Sen drog jag ut med hanna, steffie och oscar. Mys på det :* Sen kom även hela moppegänget i ramlösa dit typ. Treviga är dom iaf. Jag träffa en jag hade träffat på nyår också, snottade hans nummer också, ojdå! Vi fick även köra iväg för att leta efter nåns moppe som hade blivit snodd. Inte bra att sno. Men vad har ni gjort denna härliga kväll?

helg hos pappa

Då har jag varit hos pappa hela hegen så jag har inte kunnat skriva.
I fredes var jag på två studenter och hade det trevligt. Började hos louise där jag åt och sånt sen drog jag och älskade jonna vidare med buss till cecce. Hos cecce blev det tårta, mums. Stanna där till typ 11 eller nått sånt då jag och jonna igentligen skulle ta bussen hem men då blev det inte. Vi gick en runda inom hannas bror fredrik som jag är "polare" med. Sen tog vi bussen hem. Jag följde även jonna en bit på vägen sen sov hanna och steffie hos hos mig.
lördag:
Vaknade med en stycken steffie brevid mig och hanna låg på golvet. Klockan var 10 och hanna skulle ta ut hästarna vilket inte gick så bra. Hon var väl där vid ett eller nått sånt. Sen chillade jag på dagen och stack till stallet. På kvällen var det avslutningsfest som blev jävlig lyckad om man säger så. Allt från mat till dans. Helt underbar klass jag hade.
söndag:
Vaknade med huvudvärk och förkylning, vilket inte är så bra då jag skulle sjunga idag på avslutningen. Chillade hela den dagen óch var i stallet på kvällen.
Idag:
SKOLAVSLUTNINGSDAG och det betyder sommarlov nu. jippie!!! helt underbart. Allt gick bra på avslutningen och jag kommer sakna den bästa klassen genom tiderna. Efter avsluningen stack jag, sarah, josse och jessica ner till grafitti och käka och så är jag hemma nu.
PussHEJ

Det var jävligt lönt att gå i skolan idag.

NEJ det kan jag inte säga, vi var väl i skolan max 2 timmar innan vi slutade och under den tiden så kolla vi bara på en skitfilm. Det kan suga nånstans. Efter skolan så stack jag hem och så hos affe (morfar), mums på det. Sen körde mamma mig till stallet och jag red ut i regnet. tummen upp. Nu sitter jag hemma och ska snart göra ve mig för student festerna. Så ses i dimman.

Sola och bada ja pinacolada !

Hästen fick inte omvårnad idag så jag tycker synd om henne. Imon då lovar jag att jag ska borsta mkt. efter stallet idag så åkte jag och sola så nu har jag färg till skolavsluningen på måndag, tummen upp på det. Min klass är världsbäst och jag älskar den as mkt, jag kommer fan böla sönder på skolavslutningen. nu ska jag snart sova. puss på näsan

avslutningsmiddag

Tjenare!
Nu är avslutningsmiddagen avklarad och det var god mat och mkt skratt. Lärnarna sjöng och hade tal. Det var ganska kul asså. Bilder kommer sen :D

Väla

Igår så stack jag till med ena stallet och sen när jag kom hem så åkte jag och mamma till väla för att handle student presenter. Blev hela 7stycken. Vi gick även förbi the phone house och det slutade med att både jag och mamma äger en ny mobil. Min är så jävla snygg! Iaf så ska jag snart dra till skolan för att ha EN lektion sen hem igen fixa till sig till avslutningsmiddagen. Det är mina planer för idag, vad ska ni göra?


Stallet och sola!

Nu ska jag snart dra iväg till det ena stallet och ta hand om lilla larett som är hannas häst. Hon skulle iväg som alltid. Tycker synd om lilla laruttan. Sen ska jag nig träffa mamma och sola på aktiverium, måste ju bli brun till skolavslutningen. Sen bär det av till min egna häst i påarp så om ni vill mig ngt så är det bara att slå en pling.
pusshej.

Life sucks!

Jag sitter just nu hemma hos mamma och har försovit mig till skolan vilket är så sjukt dåligt av mig. Jag borde inte göra det. Jag har liksom ingen dag jag börjar 8 och jag gick och la mig vid 10 igår kväll. Jag är altid så trött. Men som tur är det bara fiskedag idag i skolan så jag missar inget. Vi har inte en enda riktig dag kvar i skolan.

Jag slutar 9:an på måndag, oyes! Äntligen sägar jag. Jag kommer inte gå ut med ett ända IG och jag har högt mig i två ämnen, kanske 3. Jag kommer sakna min jävla klass som är helt underbar. Jag kommer nog inte ha lika bra kontakt med sarah efter vi slutar vilket är så sjukt sorligt. Jag kommer sakna henne. Vårt trams i korridoren och på lektionerna. Ingen kommer nånsin ersätta henne.

En annan sorlig sak är att jag och mamma måste flytta igen för att lägenheten vi hyr är såld. Vi har typ 3 månader på oss. Jag orkar inte flytta en gång till.

Jag saknar även anton, han skulle sluta nian med oss nu. Det är forfarande helt sjukt att han inte kommer vara med oss när vi får våra betyg i handen och står och storbölar.

Nu är det slut på sorliga nyheter och de glada kommer nu.
Min häst är helt jävla fukkning underbar. Hon trivis så jävla bra ute i frillestad. Hon har blivit så fin och allt.

Nu tackar jag för mig, pussar dig.