Häästabet

Dagen har varit nice och jag börjat videoblogga, stolt som jag är. Skolan var riktigt seg idag. Stack till stan med sarah, vi såg både folk som gick runt i tjocka jävla skor och vinderjackor medan vi själva håll på att dör av varmeslag för att det var så varmt, Jag gick runt i tjocktröja som jag vägra ta av mig och sarah gick bara i blus. Efter stan var det stallet som gällde, väldigt misslyckat. Den lilla hästfan blet mig i huvudet så vi fick åka in till sjukhuset. De sa bara att jag skulle tvätta med tvål och vatten men det kommer ju svida som fan. Helt svullen i huvudet nu iaf, så jag tänker inte gå till skolan imon. Puss på dom som orkar läsa.

LITE RINGROSTIG

Jag känner att jag är lite ringrosigt med att blogga, har liksom inte samma sug längre. Idag har jag tillbringat mesta dels av tiden i stallet. Har mockat 4 boxar idag, puhhh. Hästapollen gick jätte bra idag och hon är sååå fin nu. Bilder kommer imon men ni får nöja er med en bild från igår.

Myskväll hemma själv.

Ikväll har det varit myskväll själv hemma. Jag kan säga att jag fick upp mysfaktorn väldig bra, för min smack. Godis och en tjejfilm går alltis hem. Nu blir det snart hopp i säng för att jag ska kunna sova så länge som det bara går imon. Puss och sov gott.

Fundering

Funderar på att återuppvecka bloggen för att jag saknar det här med att blogga. men då kankse jag borde skaffa en ny design och så. Iallafall har det hänt massor med saker sen jag var inne här senast. Jag har varit i Idre, en helt underbar vecka kan jag säga.Sen har jag även haft NP i både matte och engelska om jag inte minns helt fel. Hästen har även flyttat ut till frllestad och trivis som en fisk i vattnet där ute och det gör även jag. Jag har även varit på modellskit, blev några riktigt bra bilder om jag får säga det. Jag slänger in en så får ni se.


Idre 2009